Concertagenda update, 13-10-2006

Kaiser Chiefs Tivoli 11-11
David & the Citizens Rotown 18-11
The Rifles Rotown 25-11
The Long Blondes Rotown 6-12
Bad Manners, Tenpole Tudor ea Melkweg 8-12
The Waterboys ’t Paard 11-3-2007
Lionel Richie HMH 5-5-2007

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *