Voorspelling van de week.

Deze week maar weer eens een poging wagen. Aanstaande zondag staan drie krakers in de Eredivisie op het programma. De voorspelling van Kluit die luidt:
NEC – Vitesse 1-0 (1-0)
AZ – PSV 1-1 (1-0)
Feyenoord – Ajax 2-3 (1-1)

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

10 gedachtes over “Voorspelling van de week.”

 1. Hmm, voorspelling van de week….hebben we zoiets lang geleden ook niet eens gedaan? D’r staat me tenminste nog iets van bij dat Kluit dat vroeger vaker deed.

  NEC-Vitesse is toch alleen een kraker voor mensen die in het gebied tussen Arnhem en Nijmegen wonen? Dat interesseert de rest van het land toch niet?!

  Anyway:

  NEC – Vitesse 1-2 (1-0)

  AZ – PSV 0-1 (0-0)

  Feyenoord – Ajax 0-5 (0-3)

 2. NEC-Vitesse 1-0 (0-0)

  AZ-PSV 2-1 (0-1)

  Feyenoord- Ajax 2-2 ( 0-1)

  Ik neem aan dat Guapo zich gaat inlezen en na t weekend met een voorspelling komt…???

 3. Zolang er nog geen prijzen te winnen zijn vind ik dat niet zo erg Kluut…

  Ben wel al benieuwd naar de volgende voorspelling!!!

 4. i.d.d wat een afstraffing…. Gelukkig hebben onze directe concurrenten Heracles, Vitesse en Ado ook verloren….

 5. Ja ja, 1 echte… Ik ben mezelf al aan t voorbereiden om het oosten van het land te verlaten voor het westen. Een telefoontje van de GKL en ik ben onderweg….

 6. De week is alw??r bijna voorbij en zie nog steeds geen voorspelling. Lijkt me tijd worden voor een andere Nostradamus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *