Hip en hypes (november 2006)

Het is alweer enige tijd geleden dat er via deze blog tips zijn gegeven over welke bands op dit moment hot zijn. Goed, in de tussentijd Wolfmother getipt als de nieuwe stevige hype maar die zijn eigenlijk het underground-circuit al ontstegen.Welke bands zouden het dan wel eens kunnen gaan maken in de (nabije) toekomst ?n maken nog leuke muziek ook? Nou dan zet ik mijn geld op: the Fratelli’s, Lo-Fi-Fnk, Midlake, Klaxons, the Long Blondes en Shitdisco.
Dat de meeste bands nogal Britse muziek maken, zal misschien niemand verbazen?!

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *