Cd van de maand: The Frames – Costs

De verzoeken voor tips voor nieuwe Cd’s werden de laatste tijd zo massaal aangevraagd dat het me wel verstandig lijkt om daar een vast item van te maken op deze blog. En de Cd die in deze nieuwe rubriek de spits afbijt is Costs van the Frames. Ik had The Frames wel eens op TV gezien/gehoord en vond het toen eigenlijk maar een saaiige band met dito muziek. Maar een aantal luisterbeurten op de luisterpaal van 3voor12.nl van de laatste Cd van de heren uit Ierland hebben me helemaal doen omslaan. The Frames maken prachtige muziek. Daar kwam ik dus pas achter na hun 9e Cd.

The Frames - Costs
The Frames – Costs

Titel: Costs
Artiest: The Frames
Genre: Rock
Lijkt op: Coldplay, Elbow, U2
Land van Herkomst: Ierland
Beste nr: The site you never get to see
Waarom deze cd: hele lekkere, over het algemene rustige gitaarmuziek met mooie zang. Regelmatig worden nrs perfect afgerond met strijkers, wat het ook een Iers tintje geeft

Als er iemand nog een kaartje over heeft voor het concert in de Melkweg op 21 november dan hoor ik het graag…

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

3 gedachtes over “Cd van de maand: The Frames – Costs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *