De voorspelling van de week

Wel een beetje aan de late kant, maar hij kan deze week natuurlijk niet ontbreken. Er zijn immers verkiezingen voor de Tweede Kamer (voor de late lezer 22 november 2006).Ter ondersteuning de huidige zetelverdeling in de Tweede Kamer (totaal 150 zetels) van groot naar klein.
CDA 44
PVDA 42
VVD 28
SP 9
LPF/Fortuyn 8
Groen Links 8
D’66 6
Christen Unie 3
SGP 2

Er zijn diverse bronnen voor verder info, al dien je je af te vragen of je bijvoorbeeld wat met peilingen kan, maar goed een gokje wagen kan altijd. Het gaat om de volgorde van de partijen, maar als je zin hebt kan je ook de zetelverdeling voorspellen. De voorspelling van Kluit die luidt:
CDA 45
PVDA 40
VVD 22
SP 20
Groen Links 8
Christen Unie 6
Partij voor de Vrijheid 3
D’66 3
SGP 2
Een NL 1

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

7 gedachtes over “De voorspelling van de week”

  1. Notver Kluit, ik wilde je al attent maken op deze voorspelling van het jaar. Maar je hebt het zelf al opgepakt deze keer. Chapeau!

    Kga me ff inlezen…

  2. Helaas te laat, hoewel dit mij wel een kans geeft om eindelijk eens te winnen.

    Nou ja, dan over een jaar maar weer want hier komt een coalitie uit die nooit lang stand kan houden..

  3. Guapo over drie maanden zijn er ProvincialeStaten verkiezingen. Dan heb je in ieder geval voldoende tijd om je voor te bereiden……

  4. Joan as a Policewoman inderdaad! Ik hoop daar van het weekend tijd voor the hebben.

    Ik zit trouwens al maanden te wachten op reacties van Rik. Toch ??n van onze vaste reageerders uit de beginperiode van deze succesvolle blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *