A star is born

In hetzelfde weekend dat mijn cluppie flinke klop gaf aan het Ajax van Amigo was er nog een hoogtepunt: op uitnodiging van een trotse vader zijn we naar een musical geweest in het circustheater in Scheveningen.

Circustheater te Scheveningen
Circustheater te Scheveningen
Wie is die trotse vader dan wel? Dat is niemand minder dan Marcel ‘Raaf’ Ravenswaaij, vader van Rafael Ravenswaaij. Raaf had zijn vrinden van Pluspoint uitgenodigd voor de musical ‘Belle en het Beest’ waar Rafael de rol van Ja Kopje speelt.

Rolverdeling
Rolverdeling

Nadat Guapa en Guapo Frans een half uur hadden laten wachten op de parkeerplaats van Ikea (wie komt er nou 20 minuten te vroeg op een afpraak met hun???!!!) reden we naar Scheveningen. Hier stond Raaf ons al trappelend op te wachten om nog even een glaasje wijn te drinken in de lokale Italiaanse wijnbar. Maar na ??n glaasje werd het toch wel tijd om naar het theater te gaan

De familie Ravenswaaij had een paar mooie plekken voor ons geregeld vanwaar we de verrichtingen van Ravenswaaij jr. uitstekend konden volgen.

Een tikje overbelichte Frans
Een tikje overbelichte Frans

De ster van de middag
De ster van de middag

En of het nou kwam omdat het een musical was die bestemd was voor kinderen, in ieder geval vond Guapo het een erg lvermakelijke musical. Een erg mooi decor, een ongedwongen en grappig optreden en natuurlijk de uitstekende verrichtingen van de spelers zullen daar ook zeker toe hebben bij gedragen. Na de musical van Suske en Wiske (…) was dit de leukste musical die ik heb gezien.

Carlo Boshart als kandelaar
Carlo Boshart als kandelaar

Rafael zingt sterren van de hemel
Rafael zingt sterren van de hemel

Belle en beest
Belle en beest

En Rafael speelde erg goed. Toch mooi om te zien dat iemand al op zo’n jonge leeftijd weet wat ie wil en dan al binnen enkele jaren in een Nederlandse topmusical mee mag doen. Alleen jammer dat ik nog steeds moet wachten op zijn handtekening…

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “A star is born”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *