Cd van de maand december

Jullie zien het, lieve lezers van deze oh zo populaire blog, de administrator hoeft maar te kikken en Guapo gaat aan de slag. Nog op de valreep van deze maand en in dit geval zelfs dit jaar t?ch nog een cd van de maand. Niet alleen ik promoot de muziek van de heren al enkele weken op deze blog, de drie DJ’s van de 3FM-request-week hadden de huidige singel van de Fratelli’s gebruikt als lijflied tijdens hun uitzendingen.

Ok, de muziek van de Fratelli’s (vernoemd naar de achternaam van ??n van de leden van de band) is misschien niet bijster origineel; die horen we al erg vaak de laatste jaren. Maar de Fratelli’s doen het wel op een zeer aanstekelijke wijze en net weer even wat anders. En Amigo is het niet helemaal met me eens maar heel afentoe hoor ik zelfs the Beatles in hun muziek. Die twee stemmen samen lijken net op die van Lennon en McCartney…

The Fratelli's - Costello Music
The Fratelli’s – Costello Music

Titel: Costello Music
Artiest: the Fratelli’s
Lijkt op: the Kooks, te Rifles, the Arctic Monkeys
Land van herkomst: Schotland
beste nr(s): ‘Chelsea Dagger’ en ‘Black and blue eyes’
Waarom deze Cd: muziek in het straatje van Guapo; wat ruigere en aanstekelijke Britpop.

De Cd is op dit moment (samen met andere uitstekende Cd’s uit 2006) te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Ga daarvoor naar: 3voor12.nl

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *