De voorspelling van de week……

Het is wat kort dag, maar er zit weer een Wereldkampioenschap aan te komen, dus ……………..voorspel de top 3 voor de WK Sprint (schaatsen te Hamar) van komen weekeinde.De voorspelling van Kluit die luidt:

Mannen:
1) Erben Wennemars
2) Pekka KOSKELA
3) Kyou-Hyuk LEE

Dames:
1) Beixing WANG
2) Marianne Timmer
3) Sang-Hwa LEE

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

5 gedachtes over “De voorspelling van de week……”

 1. Net gelezen dat Aziaten de Asian Games belangrijker vinden dan de Wereldkampioenschappen en dus niet allemaal zullen verschijnen. Bij de mannen klopt het nog wel, geloof ik, maar van de vrouwen doet alleen Timmer nog mee……..

 2. En waarom heb je Anni, die alles op het wk sprint zet, er niet bijgezet? Ze wordt tegenwoordig tenslotte gecoached door voormalig topsprinter Gianni Romme!

 3. Ik heb me niet zo heel goed in kunnen lezen maar hierbij toch een poging:

  Heren:

  1) Erben Wennemars

  2) Kei?chiro Nagashima

  3) Pekka Koskela

  Dames:

  1) Marianne Timmer

  2) Annie Friesinger

  3) Cindy Klassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *