Hollandse hits in Pijnacker

De jaarlijkse tentfeestperiode in Pijnacker is inmiddels weer achter de rug. Hoewel de kaartjes voor de tweede feestavond met Jan Smit, Guus Meeuwis, een onbekende ster en twee overbekende DJ’s binnen mum van tijd uitverkocht waren, was Amigo er uiteraard bij.Het optreden van Jan Smit was vooraf met veel tamtam aangekondigd. Maar aan het eind van de avond kon Amigo toch niet anders concluderen dat hij Guus Meeuwis toch veruit de beste artiest vond die hij die avond aan het werk had gezien. De onvermijdelijke DJ Storm was overigens een goede tweede. Op het gerucht dat dit vooral komt doordat Amigo een ietwat laat was en Jan Smit en de onbekende artiest volledig gemist heeft, wil ik hier verder niet in gaan.

Hollandse hit in Pijnacker

de tent geniet van Guus Meeuwis

Hollandse hit in Pijnacker

Guus Meeuwis geniet van de tent

Hollandse hit in Pijnacker

Jos Ammerlaan geniet na afloop van 32 broodjes met vette hap

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *