Verhuizing

De regelmatige bezoekers hebben ongetwijfeld gemerkt dat er de laatste tijd nogal wat problemen waren met deze populaire blog. De problemen werden veroorzaakt door de nieuwe reclames op het ooit ongevenaarde Byethost. We waren hierdoor genoodzaakt om te verhuizen. Helaas ging dit niet zonder slag of stoot.

Guapo & Amigo vertellen hoe het zit

In Awardspace lijken we opnieuw een uitstekende gratis webhost gevonden te hebben. En nog wel eentje zonder reclames ook! Helaas zijn er tijdens het verhuizen wel enkele recente berichten verloren gegaan. Onze excuses daarvoor. Ook zal het nog wel eens voorkomen dat links, met name in oude berichten, niet meer goed werken. Ook daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Ondanks alles hopen we je toch als vaste bezoeker te kunnen vasthouden. Op onze nieuwe host zullen we ons met nieuwe geestdrift storten op het spuien van onze persoonlijke belevenissen en meningen. Veel plezier.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *