VVV-Venlo naar de eredivisie

<%image(20070528-VVV4.jpg|250|188)%>

Vorig weekend, terwijl alle macho’s van oliveo 9 en andere elftallen van oliveo voetbalden, tongden en zopen in Midwoud, had Guapo zijn liefdesweekend in Venlo.Normaliter is dat niet zo interessant om met ‘iedereen’ te delen op deze blog. Maar deze keer gebeurde er toch wel iets wat het vermelden waard is. (alhoewel ik me dat ook afvraag maar dan doe ik tenminste eens wat met de vakantiekiekjes).
De liefdesweekenden van Guapo en Guapa zijn niet altijd alleen heel liefdesvol maar ook zijn ze nogal sportief. Dus was er ook dit weekend besloten om fietsen te huren en door de bossen van Venlo eo te fietsen. Na een tijdje fietsen de tortelduifjes langs een stadion, wat het stadion de Koepel van voetbalclub VVV bleek te zijn.

Oud-VVV-ster Jan Klaassens voor De Koel
Oud-VVV-ster Jan Klaassens voor De Koel

En daar in Limburg doen ze niet zo moeilijk over beveiliging. Je kon zo het stadion binnen fietsen. En dat het koppel dus ook. En daar hebben ze wat plaatjes geschoten van de club uit noord-Limburg.

Open huis bij VVV
Open huis bij VVV

Guapa is bezig met de opstelling
Guapa is bezig met de opstelling

Sinds dat bezoek aan het VVV-stadion is Guapo de play-offs voor een plek in de ere-divisie gaan volgen. En de Venloose ploeg heeft uiteindelijk dus aan het langste eind getrokken. Guapo had verwacht dat RKC zich op basis van alleen al de individuele kwaliteiten wel wist te handhaven. Maar waarschijnlijk hebben onderlinge conflicten in de spelersgroep er voor gezorgd dat dat niet het geval is en speelt de club uit Waalwijk met al zijn dure aankopen in de winterstop volgend seizoen in de eerste divisie (of weet ik veel hoe die competitie heet). Het zal er in ieder geval voor het cluppie van Amigo niet eenvoudiger op worden om volgend jaar maar ff kampioen te worden en direct weer naar de ere-divisie te promoveren!

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

4 gedachtes over “VVV-Venlo naar de eredivisie”

  1. Ik heb ff zitten klooien met een klein plaatje rechts bij de begintekst. Is niet helemaal gelukt. Hebbie nog een tip Amigo?

  2. Tip 1 is om je een beetje meer te gaan verdiepen JU-PI-LER liek (dat uitgerekend jij die naam niet kan onthouden zeg).

    Tip 2 is om wat meer te gaan spelen met de knoppen.

  3. En kampioen worden is natuurlijk helemaal niet nodig. Gewoon een periodetitel pakken en dan hopen dat je tegen Sparta mag spelen in de nacompetitie.

  4. Als Sparta-fan houd ik me helemaal niet bezig met de eerste divisie dan wel de Jupiler-league. Die laatste naam wist ik trouwens wel maar ik heb het vermoeden dattie volgens seizoen alweer anders heet.

    En ik heb aardig met die knoppen gestoeid vandaag maar kwam er toch niet helemaal uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *