Artiest van de maand juli

Omdat de Cd maar niet op wil schieten deze maand eens geen Cd van de maand maar een artiest van de maand. Je moet flexibel blijven nietwaar?!Ik houd haar al bijna een half jaar in de gaten en wacht maar tot haar album uitkomt om haar muziek eens uitgebreid aandacht te geven op deze blog. Maar het gaat me nu te lang duren. Als ik dan ook nog lees dat ze op Lowlands komt wil ik der toch maar eens in het zonnetje zetten. We hebben het hier over Kate Nash; een soort Lilly Allen-achtige (wie?) zangeres. Uit Engeland natuurlijk.
Opvallend is dat Guapo eindelijk weer eens een zangeres heeft waar ie liefhebber van is. Want mensen die ‘m een beetje kennen weten dat dat meestal niet het geval is en hij over het algemeen toch liever een ruige mannenstem hoort. Althans, vwb muziek dan.

Wat maakt de muziek van Kate Nash nou zo speciaal? Allereerst maakt ze gewoon hele leuke en melodieuze liedjes. Daarnaast ben ik als Britpopper nogal weg van haar enorme Engelse accent. En het is natuurlijk niet echt stoer om te zeggen maar ik vind zelfs die meisjesachtige teksten wel geinig…
Maar ik ben bang dat ik haar concert tijdens Lowlands wel in mijn eentje zal moeten gaan bezoeken.

null
Kate Nash

Luister toch eens naar: www.myspace.com/katenashmusic

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Een gedachte over “Artiest van de maand juli”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *