Op bezoek in Hoorn

Er werd al maanden een poging gewaagd om een afspraak te maken. Zondag 15 juli was het dan zo ver en togen Guapa en Guapo naar west-Friesland om een bezoek te brengen aan de Sannies.
De mannelijke Sannie heeft namelijk niet zo lang geleden besloten om slaapdorp Pijnacker te verlaten voor het schilderachtige Hoorn. En Guapa en Guapo wilden het wel eens met eigen ogen zien of tie de juiste keuze heeft gemaakt. Na een toeristische tocht door het stadje en een uitstekende BBQ in de achtertuin had het duo besloten dat Sander de juiste keuze heeft gemaakt. Maar bekijk de foto’s eens en oordeel zelf.

Hoorn
Sightseeing in Hoorn

Hoorn
koets voor de bruiloft

Hoorn
Intergeren in de Kop van Noord-Holland

Hoorn
Integreren in Hoorn

Hoorn
Jongens van Bontekoe met schooers uit Pijnacker

Hoorn
Sightseeing in Hoorn

Hoorn
Beestenmarkt van Hoorn

Hoorn
Beatles monument in Blokker

Hoorn
Guapo bemoeit zich met de BBQ

Hoorn
Maar al snel neemt Sander het weer over

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Op bezoek in Hoorn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *