Guapo y Amigo live @ OWEE07

Kunnen nullen ook dansen? Dat is een vraag waar de wetenschap tot op heden nog geen bevredigend antwoord op heeft gevonden. Hoofdzakelijk omdat het probleem nog nooit is onderzocht. DJ Guapo y su Amigo Sympatico zijn echter de lulligste niet en pakken het vraagstuk op een verantwoorde manier aan. Tijdens de OWEE van 2007 zullen de populaire plaatjesdraaiers een grotendeels met nullen gevulde Ruif (de welbekende danssalon in hartje Delft) aan het dansen proberen te maken met allerlei goede en vooral matig tot slechte muziek.Ook is het weer mogelijk om van tevoren verzoeknummertjes in te dienen waar uiteraard net als anders totaal niks mee gedaan wordt. Al wat je moet doen om ook genegeerd te worden door de rasentertainers is reageren op dit bericht en je verzoeknummer vermelden.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *