Cd van de maand: Patrick Watson – Close to paradise

Na een tijdje op vakantie te zijn geweest is het lastig om een recente keuze te maken vwb de Cd van de maand. Dus kiest Guapo maar een wat minder nieuwe Cd. Nader onderzoek leert dat de Cd zelfs al in 2006 is uitgebracht maar dat zal vast alleen in de US geweest zijn. Anyway, het is een prachtige plaat die Guapo iedereen aanraadt om eens te beluisteren.Patrick Watson zou het jonge broertje van Jeff Buckley kunnen zijn. Want o, wat lijken hun stemmen op elkaar. Verdere vergelijkingen die ik voorbij heb zien komen zijn Coldplay, Rufus Wainwright en Nick Drake. Niet de minste namen! En ook niet zo vreemd dat de muziek van Patrick Watson wordt beschreven als wonderschoon.

Patrick Watson - Close to Paradise
Patrick Watson – Close to Paradise

Titel: Close to Paradise
Artiest: Patrick Watson
Lijkt op: Jeff Buckley
Land van herkomst: Canada
Beste nr(s): Luscious Life
Waarom deze Cd: Prachtie Cd die bij elke draaibeurt alleen maar mooier lijkt te worden

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *