Dichter bij de bar

De laatste gig waar Guapo en Amigo hun ‘draaikunsten’ vertoonden was tijdens een culturele avond in het gezellligste uitgaansetablisement van Delft. Vrijdag 2 november zwierven er diverse dichters door Delft die zo nu en dan een kroeg inschoten om hun woord te verspreiden.

Meisjes achter de bar
Meisjes achter de barOok de Ruif was een kroeg waar diverse dichters voorlazen uit eigen werk. Aan de DJ’s Guapo en Amigo de schone taak om de avond muzikaal te omlijsten. En dat lukte vanzelfsprekend weer uitstekend. Misschien oversteeg de laatste dichter de heren DJ’s in populariteit. Al had dat volgens vele (mannelijke) toeschouwers meer te maken met haar broek dan met het niveau van haar gedichten.

Dichters in een de bar
Dichters in een bar

DJ achter de draaitafel
DJ achter de draaitafel

Dichter op een stoel
Dichter op een stoel

Dichters hand in hand en DJ kijkt toe
Dichters hand in hand

Dichter dicht Marvin de huid vol
Dichter dicht Marvin de huid vol

Nog meer informatie mbt ‘Dichters aan de bar’is te lezen op www.dichterbijdebar.nl

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *