Instore optreden Velvet: Justin Nozuka

En zo had het aflassen van de wedstrijd van oliveo 7 gisteren dan toch nog zijn voordelen.Niet alleen heeft Guapo enorm aan zijn relatie gewerkt en is ie flink gevorderd met zijn studie belastingrecht (interessant…), ook kon hij instore optreden in Velvet meepikken.
Op het moment dat de tortelduifjes door de stad naar huis liepen bedacht Guapo zich, om een vete met Amigo te voorkomen, maar een kaartje voor het optreden van de Claw Boys Claw te kopen. En alhoewel het al 17 uur was geweest was de cd-zaak aan de Voldersgracht nog open. Toen ging er al een klein belletje rinkelen. Bij binnenkomt bleek er een instore optreden van Justin Nozuka aan de gang. Justin Nozuka maakt soulvolle singer-songwriter muziek. Verder heeft de half Amerikaan/half Japanner een goeie stem en blijkt bijzonder ‘sympatico’.
Guapo zat er aan te denken om ‘m maandagvanavond live mee te gaan maken in Rotown. Dit concert was echter uitverkocht. Maar zo heeft Guapo ‘m dan toch nog in levende lijve kunnen aanschouwen.

Justin Nozuka
Justin Nozuka

Na het optreden wilde Guapo dan toch doen waarvoor hij ?igenlijk kwam; een kaartje kopen voor Amigo. De kaartjeskluis bleek echter gesloten waardoor Amigo nog steeds op zijn kaartje moet wachten…

Het is echt lekkere muziek. Luister zelf maar eens op:profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=35956174

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Instore optreden Velvet: Justin Nozuka”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *