Concertagenda update, 12 december

Het is een rustige tijd vwb leuke concerten.Toch heeft Guapo er een paar voorbij zien komen die min of meer de moeite waard zijn. Zoals daar zijn:

Alexander Kowalski & Joris Voorn zat 29-12 Paard van Troje
Peter Pan Speedrock e.a. do 17-1 Speakers
Aux Raus, Malle Pietje e.a. do 24-1 Speakers
New Cool Collective zat 2-2 Speakers
Von Bondies do 14-2 Waterfront

En Amigo, Guapo weet nog niet of hij naar alle bovenstaande concerten ga. Dat ligt een beetje aan zijn conditie, zijn financi?le toestand en met name zijn agenda… Al is hij wel van mening dat we nu eindelijk eens naar New Cool Collective moeten. Zeker als ze zo dicht in de buurt komen optreden!

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

8 gedachtes over “Concertagenda update, 12 december”

 1. Ik ben helemaal vergeten Bruce Springsteen er bij te zetten; 18-6 in de Arena. Of heb je al kaartjes gehaald Amigo?

 2. UIteraard niet. Ik zag ergens dat the New Cool Collective ook een keer in Hoorn komt. Alleen weet ik niet meer of de datum zo goed uitkwam…

 3. Niet voor die centen!

  Ik ben wel van plan om hierheen te gaan:

  Zaterdag 19 Januari De Trucker, Pijnacker

  Garagerock festival

  Band: Sonic Litter, The Peptones, The Raving Bonkers & Low Point Drains

  Info: Deze avond zal de geschiedenis ingaan als het allereerste garagerockfestival in Pijnacker. De top van de Nederlandse garagerock komt hiervoor naar de Trucker: de bands Sonic Litter, The Peptones, Low Point Drains en…. The Raving Bonkers. De laatste band heeft Eric Geevers in de gelederen. Deze man heeft een staat van dienst in de Rock & Roll, waar je U tegen zegt. Hij speelde ooit met the Paradogs in het voorprogramma van de Ramones in Vredenburg, zat in de band van Surflegende Link Wray (zijn muziek ziet in sommige Tarantino films als Pulp Fiction) en hij speelde met Robert Gordon & Chris Spedding en The Fuzztones. Als klap op de vuurpijl zal de bekende dj senor Alberto, een specialist op het gebied van Garagerock, tussen de bands door geweldige plaatjes draaien.

  Entree pashouder: ? 3 Entree niet pashouder:? 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *