Paco Pena, 5 december 2007, Theater de Veste

Woensdag 5 december bracht niet alleen de goedheiligman een bezoek aan Nederland maar ook een andere Spaanse grootheid. En hij kwam nog naar Delft ook.Want die woensdag gaf Paco Pena een optreden in een uitverkocht theater de Veste in Delft. Paco Pena is samen met die andere Paco ??n van de grootste flamengo-gitaristen ter wereld (die nog leven dan). Hij heeft wat zeer getalenteerde gitaristen, zangers en dansers om zich heen verzameld en tourt daarmee door Nederland om diverse shows te geven.

In tegenstelling tot Guapa is Guapo niet zo van de Spaanse dansen. Maar een optreden van zulk topniveau is erg mooi om te zien. Zeker als het hele gezelschap elkaar opfokt met klappen, zingen en gitaar spelen en het temperament van het podium spat is een flamengo-optreden fantastisch om te aanschouwen. Het was dus een leuke sinterklaasavond!

Er is alleen ??n probleem; Guapo heeft nu alle top flamengo-gitaristen wel gezien (De Lucia, Pena en Amigo, niet de bekende DJ). Daar blijft dus niet veel te wensen voor over!

Kijk voor een compilatie onder aan deze URL: www.bostheaterproducties.nl/default.asp?keuze=producties&productie=52&sub=audiovideo&archief=&season=this

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *