Concertagenda update, 3 januari 2007

Rotown bewijst ook met komende concerten maar weer eens duidelijk het leukste podium van Delft e.o te zijn.Er staan daar namelijk weer wat erg leuke optredens gepland voor de komende tijd.
Deze keer dus geen update van concerten als tips van de kenner van gigs waar iedereen eigenlijk heen zou moeten, maar gewoon stuk voor stuk concerten waar Guapo zelf ook heen wil gaan. Zoals:

New Cool Collective 2 februari Speakers
DataRock 13 februari Rotown
Fink 17 februari Rotown
Wouter Hamel 6 april Rotown

De lezer hoeft deze keer niet de de moeite te doen voor te luisteren of het nou echt wel zulke goeie artiesten zijn als Guapo doet geloven.
As weekend gaat Guapo kaarten halen.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

8 gedachtes over “Concertagenda update, 3 januari 2007”

 1. Vergeet je British Sea Power niet? Ooit een band die je hoog in het vaandel had staan, toch?

  VK 10-01-08

  ‘… Met ‘Do you like good music?’ maakt de band uit Brighton een verrassend bevlogen terugkeer aan het front. De dramatiek van het debuut is hervonden: het album grossiert in groots opgezette, epische gitaarsongs, die invloed verraden van bijvoorbeeld The Flaming Lips en Mercury Rev, maar in stukken als ‘No Lucifer’, ‘The Great Skua’ en de majestueuze single ‘Waving Flags’ ook van Arcade Fire. Een uitgesponnen apotheose (‘We close our eyes’) was altijd al een ‘BSP’-traditie. …’

  Rotown, zaterdag 16 februari 2008. http://www.rotown.nl/programma.php?cur_date=022008

  Ik begin NL toch wel een beetje te missen, nu ik de programmering bekijk… ‘-|

 2. Ze hebben in Belgie toch ook vast hele leuke podia?!

  De nieuwe Cd van BSP schijnt erg goed te zijn. Helaas ben ik die avond verhindert want moet vrind Bonkie helpen verhuizen. En ik mag van Amigo geen concerten meer vermelden waar ik zelf niet heen kan…

 3. Hier in de buurt heb ik nog niet veel kunnen ontdekken aan leuke podia. Brussel is wat dat betreft beter met Ancienne Belgique…

 4. Je mag ze wel vermelden maar dan moet je niet zeggen dat je gaat en dan vervolgens helemaal niet gaan. (‘Mocht er iemand een kaartje willen van teen of tander laat het me dan (snel) weten; dan kan ik vast nog wel een extra kaartje halen.’) Want dat is gemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *