Festivallen in 2008

Vandaag is tijdens een persconferentie het merendeel van het affiche van Pinkpop bekend gemaakt.Is het festival in Landgraaf nooit echt een favoriet geweest voor Guapo, de genoemde namen heeft hem er ook dit jaar nog niet enthousiast voor weten maken. Goed, Queens of The Stoneage, Patrick Watson, Kate Nash, The Hives zou Guapo graag nog eens willen zien maar om daar nou die andere meuk voor aan te moeten horen…

De eerste twee namen voor Rock Werchter stonden toevallig in de top 5 van Guapo over 2007 (Radiohead en Beirut) en zou dus best eens een goede kans kunnen maken. Of gaat Guapo nog een stuk zuidelijker en wordt Benicasim vereerd met een bezoek?! 100% kans op goed weer maar ook een aanslag op de portemonnee en met name de vakantiedagen. En hoe zit het dan met een bezoek aan een fantsoenlijk festival als North Sea Jazz? De eerste drie namen zijn nou niet bepaalde de namen waar Guapo op zit te wachten (Bobby McFarrin, Diane Krall en Pat Metheny).
Of wordt het dit jaar Sziget? Of Pukkelpop? Of Lowlands? Of Haldern? Of Roskilde? Of Glastonbury? Guapo weet het nog ff niet!!! De rest nog suggesties?

www.festivalinfo.nl

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

18 gedachtes over “Festivallen in 2008”

 1. Zo te lezen hebben ze daar een ‘stortvloed’ aan reacties gehad.

  ‘Applications for donation packs have far exceed the expectations.

  Our clients are calling a halt to the invitation to apply for packs,

  and will review the results of the scheme to decide on how to proceed.’

  Ze konden de stroom aan vruchtbare donaties blijkbaar niet aan.

 2. Een laatste blik op het volledige affiche van Rock Werchter leert dat het allemaal wel meevalt. De grote namen zijn misschien niet zo interessant (alhoewel; met Radiohead en Neil Young…) de ‘mindere goden’ zijn toch wel de moeite waard. Dus mocht Benicass?m niet doorgaan…

 3. Jongens, Lowlands is uitverkocht. Gaan we toch nog een festivalletje doen? Pukkelpop of zo? Of Haldern misschien?

 4. De line-up van Pukkelpop ziet er wel goed uit maar het is een beetje op vreemde dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag). Of ben ik de enige die dat vind?

 5. Of je nou donderdag en vrijdag vrij neemt (Pukkelpop) of vrijdag en zondag (LL). Voor mij wordt het eerlijk gezegd allebei een probleem…

 6. Volgens mij wordt de blog met het oog op de vakantie van Amigo niet zo veel gelezen maar ik probeer het gewoon… het affiche van Pukkelpop ziet er toch ook heel aantrekkelijk uit! Wat vindt de rest ervan???

 7. Tickets zijn goed betaalbaar en inclusief camping en openbaar vervoer! Jammer dat het op donderdag begint. Ik kan me twee vrije dagen helaas niet veroorloven dit jaar…

 8. …daarna kwam ik erachter dat ik 15 augustus vrij heb en dus alleen donderdag overdag zou hoeven missen…

 9. Amigo, kan ik uit het gemis van al die ordinaire reacties opmaken dat je een spamfilter of zo hebt geplaatst? Lijkt me een mooi moment voor Guapo om ook weer eens actief te worden. Als we dan ook nog de player een beetje updaten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *