FA Cup

Het is wat oud nieuws maar het heeft nu eenmaal alle ingredi?nten om voor Guapo een interessant onderwerp te blijven; voetbal, Brits, ‘underdogs’ en retetradioneel. Na de uitschakeling van grootmachten Liverpool en Chelsea door het nietige Barnsley en Man United door Portsmouth (was het een pingel?) dacht Guapo dat Middelsborough zich een dag later niet zou laten verrassen. Niets was echter minder waar; ook zij werden uitgeschakeld door een ploeg uit een lagere divisie; West Bromwich Albion (prachtige naam trouwens). Fantastisch vindt Guapo dat. Het betekent wedstrijden met veel strijd en nog meer sfeer.

Na loting zijn de wedstrijden voor de twee halve finales bekend: Cardiff moet tegen Barnsley en Portsmouth stuit op West Brom. Een mooie gelegenheid voor Rik, Kluit en Guapo om revanche te nemen op Amigo voor de’ weddenschap’ over de Afrika Cup. Als liefhebber van ‘underdogs’ kiest Guapo maar voor Barnsley. Al kun je die eigenlijk geen underdog meer noemen.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

4 gedachtes over “FA Cup”

  1. Ff vergeten maar volgens mij had Rik de weddenschap mbt de Afrika-cup gewonnen. Ere wie ere toekomt natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *