Cd van de maand maart

Na Adele is er alweer een nieuwe Amy opgestaan. Afgelopen weekend kwam Guapo haar al drie keer tegen op MTV, hoorde hij haar muziek in een Delftse kledingwinkel en moest ie zelfs een kopietje maken voor zijn baas die verder alleen maar muziek heeft van Barry White.
Aan de ene kant geeft dat aan dat het lekkere muziek moet zijn. Aan de andere kant ook dat het wat gangbaar moet zijn. Maar dat geeft natuurlijk niets. Goed is goed zegt Guapo altijd maar. En Rockferry van Duffy is nou eenmaal een fijn ceedeetje. Ok, de cd fungeert dus soms uitstekend als achtergrondmuziek maar die ouderwetse, Motown-achtige sound is gewoon lekker. De vergelijking mer Dusty Springfield is al vaak gemaakt. Dat is zeker een vergelijking die hout snijdt. Maar Guapo zal wel de enige zijn die de stem van Duffy afentoe op een jonge Michael Jackson vindt lijken.

Duffy - Rockferry
Duffy – Rockferry

Titel: Rockferry
Artiest: Duffy
Lijkt op: Dusty Springfield
Land van herkomst: Wales
Beste nr: Rockferry en Stepping Stone
Waarom deze Cd: lekkere muziek van artiest die het gaat maken

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *