Concertverslag: Arid, 21 maart, Melkweg

Arid heeft een nieuwe Cd uit dus doet ook een bescheiden toer door Nederland. Guapo heeft ze al een keer of vijf live aanschouwt en vond het eigenlijk wel welletjes geweest. Guapa en Kizzy dachten daar heel anders over.

Arid
AridZij wilde dolgraag weer naar een concert van Jasper Stevelinck en zijn band. Normaal gaat Guapa altijd met Guapo mee naar concerten waar verder niemand mee heen wil, dit keer was het dus tijd voor Guapo om eens wat terug te doen.

Het concert was als vanouds goed; lekkere nummers maar vooral de falsetstem van die Vlaamse engel blijft toch wel fantastisch. Moeiteloos zingt ie de sterren van de hemel. Het publiek in de kleine zaal in de Melkweg kon het ook wel waarderen want er werd enthousiast meegezongen en elk nummer werd beloont met een luid applaus. Dat ze twee toegiften gaven voordat ze definitief het podium verlieten was dan ook geen verrassing.

Guapa en Kizzy hadden het hele concert al glimmend gekeken naar de Belgische zanger (tussen het schelden door over lullende concertbezoekers). Zo enthousiast had ie ze nog niet gezien bij een optreden. Helaas voor de meisjes was er geen merchandising die avond dus de aankoop van een Cd, poster of t-shirt zat er niet in. Toch een klein dompertje op de avond.
Als goeie verkering en schoonbroer moet je dat dan toch proberen op te lossen. En toen Guapo Jasper rond zag lopen in de gangen sprak ie ‘m dan ook aan of die op de foto wilde met twee aantrekkelijke Spaanse meisjes. Dat vond ie vanzelfsprekend geen probleem met als resultaat de avond voor Guapa en Kizzy niet beter had af kunnen lopen. Al heeft Kizzy daar nog steeds hele andere ideeen over…

Jasper met twee gelukkige zusjes
Jasper met twee gelukkige zusjes

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Concertverslag: Arid, 21 maart, Melkweg”

  1. Mijn lenzen prikten van de rook, meer niet!!! 😉

    Het was wel weer een fantastisch concert hoor…! Smul smul 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *