Sparta veilig

Zulen we laten horen; SP.AR.TA!!!Het was nog even spannend maar ook komend seizoen weer te bewonderen op het hoogste vaderlandse niveau; d? club van Rotterdam. Dus gelukkig ontlopen ze dat schorem van ADO volgend jaar gewoon weer.

SP.AR.TA
SP.AR.TA

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *