Doe Maar

De heren van Doe Maar doen er echt alles aan om Guapo, Amigo y sus Amigos naar hun optreden te laten komen!www.speakers.nl/agenda.php?activiteit=1715

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

9 gedachtes over “Doe Maar”

 1. Ondanks hevige tegenwerking van Amigo gaan ik toch proberen kaartjes te halen. Iemand verder nog interesse?

 2. Ik hoop 23 juni in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland te bivakkeren, dus sla mij voor Doe Maar maar over.

 3. Ik hoop het ook voor je. En eigenlijk ook voor mezelf…

  En Amigo: is dat een ‘Leuk, ik wil een kaartje’?

  Wat maak ik me eigenlijk druk; voor ik as zaterdag mijn bed uit ben is het al 3x uitverkocht!

 4. Ik heb trouwens ook nog een nummertje van Ice Cube op de player gezet. Zodat jullie het idee krijgen van ‘Hmm, da’s toch wel erg lekkere hiphop. Daar zou ik best een keertje heen willen.’

 5. Dat nummertje van Ice Cube klonk wel als een lekker ‘urban’ verademing. Kga alleen 14 juli al naar Adele in Paradiso en het weekend er voor naar NSJ. Wordt wel erg veel van het goede.

 6. Bloemendaal?

  En hou eens op met dat ‘urban’! Urban kun je vooral herkennen aan het feit dat het helemaal kut is. Ice Cube maakt dus duidelijk geen urban!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *