Cd van de maand mei

Live zijn ze helemaal te gek (daarover hier later meer), ook hun Cd is zeer goed te pruimen. Of eigenlijk gewoon heul erg lekker!We hebben het hier over een Cd van een duo, bestaande uit een man (jongen eigenlijk) en een vrouw. Nee, niet de White Stripes. Ook niet The Kills. Guapo heeft hier over de Cd van de Blood Red Shoes. Het betreft een duo uit Brighton met een nogal fel en enthousiast mannelijk lid en een beschaafd, zeg maar netjes, vrouwelijk lid. En samen maken ze een heerlijke bak herrie!

Guapo weet het, het betreft nogal een vergelijking maar bij muziek van de Blood Red Shoes moet hij regelmatig denken aan Placebo uit de beginfase en soms zelfs aan Nirvana. En dat zijn nogal favoriete bands van Guapo. Voeg daar een geweldige live-act aan toe en je hebt een fantastische nieuwe band. Binnenkort staan ze op Pinkpop. Gaat dat zien (al is het maar op TV)!

Blood Red Shoes - Box of Secrets
Blood Red Shoes – Box of Secrets

Titel: Box of Secrets
Artiest: Blood Red Shoes
Lijkt op: Placebo, The Kills en Nirvana
Land van herkomst: Brighton, UK
Beste nr: I wish I was someone better
Waarom deze Cd: goede Cd van een nieuwe, frisse, fantastische band

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

8 gedachtes over “Cd van de maand mei”

  1. Ik word steeds minder blij met die fantastische blogplayer van ons…

    @Sammz: je krijgt vanavond wel een cd waar een paar nrs van ze op staan.

  2. Nou vooruit dan maar, ik heb je nummertjes erop gezet. Maar alleen voor Sammz!

    Lekker hoor, weer zo’n sufkutterig liedje van Elbow.

  3. Nee, je moet er een nummertje van Gavin DeGraw op zetten. Dat je nog geen muziek van Kane en James Blunt hebt geplaatst joh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *