Youtubes

Vrijwel iedereen die zich wel eens op het internet begeeft, weet wel wat Youtube is. De website waar iedereen gratis filmpjes op kan zetten is in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip en is inmiddels ook overgenomen door internetgigant Google. En tussen de vele crap zijn ook veel juweeltjes te vinden. Een mooi moment om enkele van Amigo’s favorieten op een rijtje te zetten.De ouderen onder ons zullen het nog wel herinneren: Vroeger zond MTV ook nog wel eens muziekvideos uit. Ook toen was er echter al meer shit en reclame te zien. MTV liet echter ook korte filmpjes maken die het tussendoor uitzond. Het Amsterdamse reclamebureau John Doe maakte een paar klassiekers:

MTV liebt G?nther
“I guess what I’m trying to say is … I’m German”

Just like daddy
“Daddy … I love you”

Killing a shark with your bare hands
“My friend Iwan wants to catch and kill a white shark with his bare hands”

Rocket bros
“I’m captain”
“No, I’m the captain”

Dutch Idols, the losers
Elke keer lig ik weer in een deuk als ik dit zie. De verliezers van Idols mogen optreden in het Gelredome in de rust van een wedstrijd van Vitesse.

Later meer…

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *