Concertverslag: Adele, 14 juli, Paradiso

Een nieuwe baan en lekker weer; Guapo wordt er niet echt actiever van op de blog. Maar het wordt tijd dat ie ook weer eens iets zinnig plaatst. Guapo mag dan afgelopen maanden niet veel spannends hebben meegemaakt, hij heeft wel een paar bijzonder leuke, mooie en goede concerten bijgewoond. En om het hemzelf vanaf nu een beetje makkelijker te maken heeft hij een format verzonnen waar, op een makkelijke maar duidelijke wijze, een optreden wordt beschreven.
Als goede boekhoudert kiest Guapo voor het LIFO-systeem, dus beginnen we met een verslag van het meeste recente concert waar Guapo bij aanwezig was; Adele in Paradiso.

Adele (1)
Adele

Maandag 14 juli reden Guapo en Guapa naar Amsterdam voor het optreden van Adele. Vanwege berichten dat het een kort concert zou worden en dat ze ook nog op tijd aan zou vangen gebeurde het dat het Delfste stel ruim op tijd aanwezig was in Paradiso. Zelfs zo op tijd dat ze het voorprogramma nog mee konden maken. Guapo weet drie weken later niet meer wie dat waren alleen dat het niet veel soeps was.

Daarna was de beurt aan Adele. Adele blijkt een wat mollig meisje die graag optreedt in een soepjurk. Het schijnt dat het geluk brengt. Guapo heeft het maar aan te nemen want het was een gelukzalig optreden. Adele kan prachtig zingen, had een paar leuke strijkers bij zich en heeft prachtige nummers, wat het meest indruk maakt is de spontane en misschien wel wat nerveuse houding die het ondertussen 20-jarige meisje aanneemt tijdens het optreden. Tussen de nummers door babbelt ze er rustig op los en giebelt wat af. Maar wel op zo’n leuke wijze dat Guapo nog meer fan is geworden. Zo spontaan, vrolijk en onzeker zal ze over een jaar niet meer klinken als ze uitgegroeid tot een top-zangeres!

Adele (2)
Adele

Adele (3)
Adele

Dit was niet helemaal het format wat Guapo voor ogen had. Wordt nog aan gesleuteld.

Een betere maar vooral bijzonder waarheidsgetrouwe vind je op: oor.nl/deruit_concertverslagen_details.asp?id=823

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

10 gedachtes over “Concertverslag: Adele, 14 juli, Paradiso”

  1. Gebeurt er nog wat op deze site? 3 weken op vakantie geweest en er is op de playlist na, niets veranderd. Deze is korter dan ooit!?

  2. Tja, er gebeurt ook al tijden niks spannends in onze levens…

    Het account waar de mp3’s stonden deed het niet meer. Dus een nieuw accountje aangemaakt en snel een paar nummertjes ge?pt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *