Lijstjestijd

‘It’s the most wonderful time of the year’. Nee, niet alleen vanwege kerstmis maar ook omdat het lijstjestijd is. Guapo heeft komende dagen ?indelijk weer eens tijd om zich met de blog te bemoeien. Een mooi moment om de toppen 10 van 2008 te bespreken. Zoals de album top 10, maar ook de song top 10 en zelfs weer de concerten top 10 van 2008.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *