Tour de France 2009

Het hoogtepunt op het gebied van voorspellen staat weer voor de deur. Zaterdag 4 juli begint in Monaco de Tour de France.Vorig jaar konden we nog gebruik maken van de Telegraaf, maar die hebben dit jaar voor een wat ingewikkelder spel gekozen en ik neem aan dat niet iedereen daar op zit te wachten. Vandaar dat ik dit keer een subleague heb aangemaakt op www.wielerkenner.nl. Hier kan je nog ouderwets 15 namen invoeren en de gehele tour kijken hoe je scoort.

De naam van de subleague is “Echte kenners” en het wachtwoord “zeker weten”.

Ik ben benieuwd naar jullie voorspellingen.

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *