GUAPO & AMIGO BACK ONLINE!

Zwartkijkers spraken al over de trieste ondergang van één van de populairste weblogs van het internet, maar zij hebben ongelijk gekregen. Guapo & Amigo zijn back online!

De gedwongen downtime was een mooi moment om meteen alles weer eens te pimpen. De site heeft een nieuw design gekregen. Een nog veel belangrijkere verandering is echter dat het achterliggende Nucleus CMS is vervangen door het krachtige openolive CMS.

Openolive is het CMS dat ontwikkeld is door Amigo. Om eerlijk te zijn, is openolive nog steeds volop in ontwikkeling. Deze site is dan ook een prachtige speeltuin waar Amigo het CMS heerlijk kan testen. Bovendien is de site ook nog niet af. Merk je dus vreemde dingen, weet je verbeteringen, of wil je iets anders kwijt over de vernieuwde blog of openolive, schroom dan niet om dit te laten weten aan Amigo. Stuur ‘m een mailtje of laat een reactie achter onder dit bericht.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

7 gedachtes over “GUAPO & AMIGO BACK ONLINE!”

 1. Ik zie wel een paar gekke dingen. Maar die zie je zelf waarschijnlijk. Verder ziet ie er weer ‘fancy’ uit.

  Waar kan ik inloggen om stukjes te plaatsen (misschien moet je dat maar naar me mailen zodat niet iedereen die gegevens heeft…).

 2. Ik mis alleen wat foto’s. Of ben je ze allemaal kwijt?

  En waar is die ‘openingsfoto’ eigenlijk gemaakt?

 3. De foto’s van Midwoud heb ik nog niet teruggevonden maar die heb ik waarschijnlijk nog wel ergens op m’n computer staan. Mis je nog meer foto’s?

  Die ‘openingsfoto’ is de drukke hoofdstraat van Helsingborg om een uur of 11 ’s avonds.

  Wat vind je trouwens van de stukjes ‘over de auteur’?

 4. Ik heb niet zo heel veel gecheckd maar ik mis foto’s van bijv. The Buzzcocks en Adele. Ik heb echter je email gelezen en waarschijnlijk ‘staan’ ze er wel maar zijn ze niet zichtbaar. Of zo iets.

  De stukjes over de auteur zijn erg leuk. Ik zal je alleen een nieuwe foto sturen. Want die lijkt natuurlijk nergens op!

 5. Kunnen we een “avatar” kiezen of is dit alleen voor onze SUPERuser weggelegd?

  Ik kan niet meer inloggen zodat mijn naam automatisch bij mijn reactie wordt toegevoegd. Ook één van de veranderingen?

 6. Nee, nee, dit is een veel beter systeem. Je maakt gewoon een account aan bij Gravatar.com en dan kun je je eigen avatar aanmaken die op iedere site verschijnt die gebruik maakt van gravatars. Daarom moet je ook je emailadres invullen als je een reactie achterlaat. Dat emailadres wordt alleen gebruikt om je gravatar te tonen.

  http://www.gravatar.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *