De Vuelta

De Vuelta start voor het eerst in de historie buiten Spanje en dan komt men natuurlijk meteen naar Nederland toe en wel naar Wereldstad……………Assen.

Ook voor de derde grote wielerronde van dit jaar dient natuurlijk een voorspelling te worden opgegeven.Vandaar dat ik wederom een subleague heb aangemaakt op www.wielerkenner.nl.
De naam van de subleague is “Echte kenners” en het wachtwoord “zeker weten”.

Ik ben benieuwd wie er nog durft…….

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

4 gedachtes over “De Vuelta”

 1. In tegenstelling tot deze site houden de mensen van wielerkenner zich zeer waarschijnlijk wel aan deadlines.

  Als je mee wilt doen, dien je dus wel op tijd te zijn met invoeren.

  P.S.: De Profcaoch inschrijving sluit vanmiddag al.

 2. Ik heb maar tijd om me in één van de 2 vandaag te verdiepen. En dat wordt Profcoach. Sorry, maar er zijn nog mensen die heel hard moeten werken op vrijdag…;-)

 3. Helaas was de animo onder de gekende voorspellers niet zo groot als voor de Ronde van Frankrijk. Uiteindelijk waren er 3 deelnemers. De einduitslag is:
  1. Hup Gesink 1.451
  2. Flupmaster 1.020
  3. TinusT 1.003

  Uiteindelijk waren er in totaal bij http://www.wielerkenner.nl 587 deelnemers. Van deze 587 deelnemers eindigde Hup Gesink als 12e; Flupmaster als 440e en TinusT als 448e.

  Ik hoop dat er volgende keer meer deelnemers zijn. Zeker als ik een goede voorspelling heb ingevuld……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *